سئو داخلی و یادگیری قدم به قدم 100% سئو داخلی سایت

آموزش سئو داخلی سایت

ممکن است شما بار ها عبارت سئو داخلی یا همان سئو درون صفحه را شنیده باشید، به کمک فاکتور های سئو داخلی موتور های جستجو می توانند بهترین و مناسب ترین محتواها را در اختیار کاربران قرار دهند. زمانی که شما عناصر داخلی یک سایت مانند محتوا ، عکس ها ، کد ها و … را بهینه یا همان سئو کنید باعث می شود که رتبه سایت شما در نتایج گوگل افزایش یابد و به این ترتیب ترافیک سایت شما نیز افزایش خواهد یافت.

پس جهت یادکیری بهتر این مبحث یعنی آموزش سئو داخلی سایت با ما تا انتها همراه باشید تا با مفاهیم آن آشنا شوید.

سئو کلی یک سایت شامل سه مرحله سئو تکنیکال، سئو داخلی و سئو خارجی می­شود. برای داشتن یک سایت کاملا بهینه شده برای موتور های جستجو باید هر سه مرحله را طی کنید البته با علم و دانش کامل تا به نتیجه ی دلخواه خود برسید.

سئو داخلی چیست؟

ممکن است عنوان های On-Site SEO یا On-Page SEO را شنیده باشید . این عنوان ها همان سئو داخلی (سئو درون صفحه هم) یک سایت می باشند. در معنای کلی سئو مجموعه ای از فعالیت هایی است که انجام می شود تا یک سایت برای موتور های جستجو بهینه شوند.

در ادامه سوال پیش می آید نتیجه ی بهینه شدن سایت یا همان سئو چیست ؟

سئو درون صفحه خوب باعث می شود که کاربران محتوایی که شما در سایت قرار داده اید را به راحتی درک کنند و بتوانند از آن استفاده کنند و همچنین به موتور های جستجو کمک می کند که ارزش محتوا را از دید کاربران بسنجند.

در نقطه مقابل سئو داخلی، سئو خارجی یک سایت شامل تمامی اقداماتی می باشد که از محیط خارج وب سایت شما به سمت سایتتان منتقل می شود ، یکی از مهم ترین فاکتور های سئو خارجی بک لینک ها می باشند که تاثیر بسزایی در افزایش رتبه سایت شما در گوگل دارند که باید به طور جدی به ان ها توجه شود.

یک سئو داخلی مناسب و عالی برای شما دو چیز را به ارمغان می آورد :

  • موجب تفسیر بهتر سایت شما توسط موتور های جستجو
  • قابل درک شدن محتوای یک صفحه برای کاربران سایت شما

اصلی ترین هدف سئو داخلی این است که به موتورهای جستجو و همچنین کاربران کمک کند که موارد زیر را به آسانی متوجه شوند :

  • درک راحت محتوای هر صفحه
  • تشخیص محتوای شما به عنوان مرتبط ترین و نزدیک ترین مطلب به کلمه کلیدی جستجو شده
  • ارزیابی صفحات سایت شما به عنوان یک صفحه با ارزش
  • سنجش محتوا جهت قابل نمایش بودن در صفحات نتایج جستجو گوگل (SERP)

آموزش سئو داخلی سایت با استفاده از محتوا و کلمات کلیدی

سئو داخلی سایت با استفاده بسیار زیاد از کلمات کلیدی در اکثر خطوط محتوای یک صفحه در گذشته به شکل فراگیری جهت سئو سایت انجام می شد. اما این فاکتور دیگر مانند گذشته حائز اهمیت نمی باشد  و کلمات کلیدی چندان در مرکز توجه سئو داخلی نمی باشند.

در گذشته به آسانی برای این که یک کلمه کلیدی در گوگل رتبه خوبی بگیرد ، نویسندگان کلمه مورد نظر را بارها در متن خود با روش های مختلف به کار می بردند تا به موتورهای جستجو بفهمانند که این محتوا از سایت ما با این کلمه کلید ارتباط بسیار زیادی دارد و برای آن ها تجربه کاربری در اولویت بعدی قرار داشت.

شما تا چند وقت پیش با این روش می توانستید به راحتی برای یک صفحه رتبه ی بالایی کسب کنید اما ممکن بود که این صفحه به هیچ عنوان برای کاربران سایت خوشایند و کارآمد نباشد. اما با گذشت زمان و پیشرفت الگوریتم های موتور های جستجو دیگر این روش علاوه بر این که کاربردی ندارد ممکن است نتیجه عکس نیز بدهد.

موتورهای جستجو صفحات یک سایت را بر اساس مفهوم و محتوای خوب آن ها به کاربران نشان می دهند و همچنین کلمات و عبارات مترادف با کلمه کلیدی را نیز در نظر می گیرند و برایشان مهم است.

موتورهای جستجو علاوه بر خود کلمه کلیدی به ترکیب های متنوع ای که حاوی کلمه کلیدی می باشند و در محتوای یک صفحه قرار می گیرند اهمیت قائل می شود و به آن ها توجه می کنند.

با توجه به این موضوع هنوز هم خود کلمه کلیدی یک صفحه مهم است اما دیگر استفاده از یک ترکیب و شکل ثابت از یک کلمه کلیدی اهمیت چندانی ندارد.

سئو داخلی سایت

فاکتورهای سئو داخلی

مهم ترین فاکتور برای گوگل که بسیار اهمیت دارد و می توان گفت اولویت اول را دارد ، ارتباط محتوای صفحه سایت شما با خواسته مورد نظر کاربران می باشد.

به همین دلیل پس از نوشتن یک مقاله حتما از خودتان این دو سوال را بپرسید :

  • آیا این مطلب با کلمه کلیدی ارتباط دارد ؟
  • آیا این مطلب خواسته کاربران را چاسخگو می باشد ؟

با توجه به گفته های بالا سئو فقط تکرار کلمات کلیدی و قرار دادن آن در تمام نقاط یک محتوا نیست.

اما در عوض شما باید برای رعایت سئو داخلی بیشتر به این توجه کنید که کاربران سایت شما چه افرادی هستند و آن ها به دنبال چه چیزی هستند ، چه موضوعاتی برایشان مهم و البته مفید و قابل استفاده است.

با توجه به موارد بالا به راحتی متوجه می شوید که چه موضوعات و چه کلمات کلیدی را انتخاب کنید که برای کاربران مناسب باشد و بتوانید محتوا تولید کنید.

ویژگی های یک محتوای عالی

ویژگی هایی که در ادامه نام می بریم به شما کمک می کند که یک محتوا با سئو داخلی خوب و تا حدودی عالی برای کاربران خود بنویسید :

یکتا بودن : مطالب سایت شما به هیچ عنوان نباید کپی از سایت های دیگر باشد حتی با ذکر منبع مطلب و شما باید محتوای خود را به طور کاملا اختصاصی بنویسید.

کاربر پسند بودن : محتوای سایت باید کاربر پسند باشد؛ یعنی صفحات سایت شما نباید محتوای آزار دهنده برای کاربران داشته باشند برای مثال تبلیغات زیاد باعث ایجاد ناراحتی برای کاربران می شود و همچنین محتوا باید به راحتی قابل خواندن باشد و درک شود .

عمق زیاد : امروزه یک صفحه به زمانی شانس کسب رتبه خوب در گوگل را دارد که محتوایی عمیق درباره موضوع داشته باشد.

در میان الگوریتم ها الگوریتم پاندا گوکل اهمیت بخصوصی برای سئو برخوردار است و ارزیابی محتوای صفحات را با دقت بالایی انجام می­دهد.

الگوریتم پاندا به محتوا هایی که طول کم و بی ارزش هستند در نتایج گوگل رتبه نمی دهند.

معتبر بودن : تمامی محتوای سایت باید حدالامکان دارای منبعی معتبر باشند مخصوصا مطالبی که ترجمه شده اند . وجود منبع برای کاربران اطمینان به وجود می آورد.

همگام بودن با هدف کاربر : تمامی مطالبی که در سایت قرار می گیرد باید متناسب با هدف اصلی کاربران تولید شود و کاربر با رجوع به محتوا بتواند به تمام انتظاراتی که دارد برسد.

به این ترتیب از کلمه کلیدی مشخصی که برای کسب رتبه در نتایج گوگل استفاده می کنید حتما باید توجه داشته باشید که کاربر شما به هدف خود رسیده باشد و اطلاعات کافی درباره کلمه کلیدی دریافت کند.

پارامترهای سئو داخلی بدون نیاز به کلمه کلیدی

تمامی پارامترهای سئو داخلی به کلمات کلیدی مرتبط نمی باشند. علاوه بر مبحث کلمات کلیدی، فاکتورهای مهم دیگری نیز وجود دارد که بر سئو سایت بسیار موثر می باشند و بر روی رتبه الکسا سایت تاثیر می گذارند.

دیگر پارامترهای سئو داخلی عبارتند از:

  • سرعت بارگذاری صفحات
  • لینک های داخل صفحه : چه تعداد لینک در یک صفحه وجود دارند؟ آیا آنها داخلی هستند یا خارجی؟ آن لینک ها به کجا ارجاع می شوند؟
  • استفاده از داده های ساختاری Org
  • ساختار یو آر ال ها
  • قالب موبایل سایت
  • داده های متا

تمامی پارامترهای بالا برای رسیدن به یک هدف می باشند و آن هدف، ارائه تجربه کاربری خوب برای بازدیدکنندگان سایت می باشد. هر چه عملکرد صفحات سایت شما بهتر باشد و سرعت بارگذاری بالاتری داشته باشد، به طبع بهینه سازی داخلی آن نیز بهتر خواهد بود.

چگونه مراحل سئو داخلی یک صفحه را انجام دهیم؟

سئو یا همان بهینه سازی کامل یک صفحه نیازمند به وجود آوردن تغییر در محتوای سایت و همچنین اعمال تغییرات صحیح در کدهای سایت می باشد.

شما با استفاده از راهکارهایی که ما در ادامه برایتان ارائه داده ایم و همچنین با مطالعه مطالب مرتبط که در انتهای مقاله قابل مشاهده است می توانید سئو داخلی سایت خود را انجام دهید و به راحتی از پس این موضوع برآیید.

سئو داخلی سایت

آموزش سئو داخلی سایت

زمانی که صحبت از فاکتورهای سئو می شود اکثر افراد به یاد دو مورد متا تگ های سایت و کلمات کلیدی محتوا فکر می­کنند. ما در ادامه برای شما کاربران گرامی لیستی از راهکارهای سئو درون صفحه را فراهم کرده ایم و هر یک از موارد را به طور کلی توضیح خواهیم داد.

شما با رعایت موارد زیر می توانید ترافیک سایت خود را افزایش دهید و همچنین رتبه خوبی را در نتایج گوگل کسب کنید.

راهکارهای عملی سئو داخلی

در ادامه ما سعی کردیم تمامی راه کار های علمی سئو داخلی سایت یا همان On-Page SEO را آموزش دهیم. تمامی مواردی که در پایین تیتر کردیم میتواند در رشد کسب کار و ارتقاع جایگاه در نتایج موتور های جیتجو به شما کمک کند.

  1. از یو آر ال (url) های مناسب استفاده کنید.

متخصصان گوگل اشاره داشتند که 3 تا 5 کلمه ابتدایی یو آر ال ها بیشترین وزن و تاثیر را در رتبه بندی صفحات خواهند داشت. بنابراین سعی کنید یو آر ال های سایت را کوتاه باشد و البته برای ربات های گوگل خوانا باشد.

سعی کنید همیشه کلمه کلیدی را در یو آر ال ها به کار ببرید ، می توانید کلمات کلیدی را به زبان فارسی و یا انگلیسی در یو آر ال صفحات استفاده کنید.

به عبارت دیگر:

  • از ایجاد یو آر ال های بی معنی بپرهیزید.
  • از یو آر ال های بلند استفاده نکنید.
  1. عنوان صفحه خود را با کلمات کلیدی شروع کنید.

مهم ترین فاکتورهای سئو داخلی سایت ، عنوان صفحه می باشد. به طور کلی هرچه کلمه کلیدی محتوا به عنوان صفحه نزدیکتر باشد، احتمال اینکه آن صفحه رتبه بالاتری کسب کند، بیشتر می باشد.

همچنین پیشنهاد می شود که در صورت امکان عنوان صفحه را همان کلمه کلیدی محتوا قرار دهید.

  1. در عنوان صفحه خود از کلمات پر کاربرد استفاده کنید.

کلمات پر کاربردی مانند “نوروز 1398″، “جدید” ، “کتاب” و “تهران” می تواند به رتبه بندی محتوای صفحه شما در عبارات کلیدی بلندتر کمک زیادی کند. متخصصان سئو براین باورند که عنوان صفحه بهتر است که طولانی باشد.

همچنین استفاده از کلمات جذب کننده همچون شگفت انگیز ، بهترین و … پیشنهاد می شود و تاثیر گذار می باشد در جذب کاربران.

  1. عنوان پست های خود را حتما با تگ H1 بنویسید.

تگ H1، مهمترین هدینگ هر صفحه است و بسیاری از سیستم های مدیریت محتوا همچون وردپرس نیز به صورت اتوماتیک این تگ را به کد صفحه اضافه می کنند.

اما در محتوای صفحه نباید از تگ H1 استفاده کرد، این تگ فقط باید برای عنوان و یونیک باشد. اگر تگ عنوان شما H1 نیست، کدهای سایت را بررسی کنید و این تغییر را در کدها HTML سایت اعمال کنید.

  1. سایر عناوین سایت باید از تگ های H2 و H3 باشند.

در پنجمین روش از آموزش سئو داخلی سایت نوبت به تگ ها می رسد که باید حتما کلمات کلیدی محتوای صفحه را در تگ H2 و H3 قرار دهید . این کار را حداقل یک بار انجام دهید. با این کار علاوه بر خواناییی بهتر میتوانید جایگاه بتری در نتایج کسب کنید.

  1. استفاده از مدیا در محتوای صفحه.

در محتوای خود علاوه بر متن از عکس ها و ویدئو ها نیز استفاده کنید . محتوای یک صفحه نباید فقط متن باشد باید ترکیبی از مدیا ها باشد. وجود ویدئو و عکس در محتوای یک صفحه باعث کاهش نرخ پرش (بانس ریت) می شود.

بانس ریت ، میزان زمانی است که کاربر در یک صفحه می باشد و یکی از فاکتور های مهم گوگل در رتبه بندی می باشد.

  1. استفاده از کلمه کلیدی در پاراگراف اول

می بایست کلمه کلیدی را در پاراگراف اول محتوا حتما به کار ببرید.  پاراگراف اول یک محتوا، معرفی کل محتوا می باشد و شما باید در این پاراگراف به کمک کلمه کلیدی کاربر را جذب کنید.

  1. قالب رسپانسیو

از سال 2015 برای گوگل وجود قالب موبایل سایت، یکی فاکتورهای سئو داخلی سایت مهم شناخته شد. به همین دلیل بهتر است که قالب سایت شما رسپانسیو (واکنشگرا) باشد و نمایش دسکتاپ، موبایل و تبلت صحیحی داشته باشد.

سئو داخلی چیست

  1. استفاده از لینک های داخلی

لینک های داخلی به بهبود سئو شما کمک می کنند. سعی کنید در هر محتوا 2 الی 6 لینک به دیگر صفحات سایت داشته باشید. با این کار نه تنها دسترسی کابران به دیگر مزالب مرتب را راحتر میکنید بلکه می توانید با این روش به دکر بهتر ربات های گوگل و دیگر موتور های جستجو کمک کنید تا تمام صفحات را خزش و آنها را بهتر درک کند.

  1. استفاده از لینک های خارجی

برای بهبود سئو داخلی سایت (On-Page SEO) استفاده از لینک های خارجی به این صورت است که شما از لینک سایر سایت ها در محتوای سایت خود استفاده می کنید. این راهکار یکی از راه های افزایش ترافیک سایت است البته به عنوان سئو کلاه سفید از این موضوع نام برده می شود.

با استفاده از این روش که یکی از فاکتور های سئو داخلی بشمار می رود به گوگل می گویید که سایت شما منبعی از اطلاعات است و همچنین گوگل محتوای شما را بهتر درک می کند.

  1. انتشار مطلب طولانی

بررسی ها نشان می دهند مطالبی که طولانی هستند از 1000 تا 5000 کلمه شانس بیشتری در افزایش رتبه دارند تا مطالب کوتاه تر. البته فراموش نشود که مفهوم یک مطلب نیز اهمیت بالایی دارد فقط طولانی بودن محتوا کافی نیست.

  1. استفاده از کلمات کلیدی مشابه

در ادامه آموزش سئو داخلی سایت (سئو درون صفحه) باید عرض کنیم در متن خود از کلمات مشابه کلمه کلیدی حتما استفاده کنید. این کلمات به گوگل در درک دقیق متن شما کمک خواهند کرد. استفاده از کلمات کلیدی مشابه در طولانی شدن و شرح بهتر مطلب شما تاثیر دارند.

  1. بهبود سرعت سایت

یکی از مهم ترین معیارهای رتبه بندی توسط گوگل، سرعت بارگذاری صفحات سایت می باشد.  بنابر این تا میتوانید یعی کنید با استفاده از ابزار های موجود سرعت وبسایت خود را ارتقاع داده و به کمک سایت GTMetrix که یکی از ابزارهای پرکاربرد در این زمینه می باشد، بررسی کنید. دقت داشته باشید که سرعت بارگذاری سایت شما نباید بیشتر از3 ثانیه باشد.

راه های افزایش سرعت سایت :

  • انتخاب هاست پر سرعت
  • استفاده از CDN
  • فشرده سازی تصاویر
  1. بهینه سازی تصاویر سایت

نام تصاویری که در صفحات استفاده می کنید بهتر است هم نام با کلمات کلیدی باشند. و همچنین کلمات کلیدی خود را در قسمت متن جایگزین یا همان خاصیت (alt) عکس قرار دهید.

  1. لینک شبکه های اجتماعی

حتما در محتوای خود لینک شبکه های اجتماعی سایت را قرار دهید. با این کار اگر محتوای جذابب داشته باشد کاربران میتوانند آن را در این شبکه های اجتاعی به اشتراک بگذارند. همانطور که می دانید شبکه های اجتماعی در افزایش ترافیک سایت موثر هستند.

  1. افزایش حضور کاربر در صفحه

با نوشتن مطلب طولانی و مفید سعی کنید کاربر را مدت زمان بیشتری در سایت نگه دارید. اگر کاربران پس از ورود به سایت شما فورا خارج شوند ، گوگل متوجه می شود که مطالب سایت شما بی کیفیت است و سایت شما کاربرپسند نیست. پس سعی کنید با استفاده از این آموزش سئو داخلی سایت این مورد را در دستور کار قرار دهید تا بتوانید بهترین نتیجه را کسب کنید.

به همین دلیل بهتر است که محتوایی با کیفیت تولید کنید و همچنین از ویدئو استفاده کنید تا این مدت زمان حضور کاربر را افزایش دهید. اصطلاحا به این موضوع Dwell Time می گویند.

  1. تشویق کاربر به ارسال کامنت

گوگل می گوید سایت هایی که کاربران فعالی دارند، رتبه بالاتری هم کسب خواهند کرد.پس سعی کنید مقالاتی تولید کنید که کاربران ترغب به ایجاد دیدگاه و پرسش سوال کنید. شما با پرسیدن سوال در محتوا می توانید کاربران را به ارسال نظر ترغیب کنید.

خب در ادامه باید عرض کنیم تمامی مواردی که در بالا به آنها اشاره کردیم در راستای بهبود سئو درون صفحه سایت مهم بوده و میبایست به دقت روی سایت اعمال شود تا بتوان بهترین نتیجه را گرفت و در نتایج بهتر دید شد.

همچنین لازم به ذکر است که این صفحه از آموزش سئو وینزا در صورت بروزرسانی های الگوریتم ها و یا تغغیرات در آن برورز رسانی خواهد شد سعی داشته باشد در راستای ارتقاع دانس سئویی خود و بروز نگه داشتن اطلاعات هر از چند گاهی به این مقاله آموزش سئو داخلی سایت سر بزنید تا اگر بروزرسانی وجود داشت از آن آگاه شوید.

4.2/5 امتیاز

این مقاله را به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on whatsapp

مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *